Nieuwsbrief nr. 1

De eerste nieuwsbrief van Stichting SamenGaan is uit. In een jaar waarin meer ‘eerste’ feiten voor onze stichting plaats gaan vinden of al hebben plaatsgevonden. Zoals de eerste ontwerpen van ons appartementencomplex of de eerste steen die mogelijk binnenkort gelegd gaat worden.

Het is de bedoeling om middels deze nieuwsbrief periodiek eenieder op de hoogte te houden van belangrijk nieuws, leuke weetjes en de laatste ontwikkelingen binnen ons ouderinitiatief.

Veel leesplezier gewenst!

AfdrukkenE-mail

Meer Informatie

Heeft u belangstelling mee te doen aan ons ouderinitiatief of wilt u meer informatie?

Informatie over voorwaarden waaraan (toekomstige) bewoners dienen te voldoen is te lezen in het bewonersprofiel.

Contactadres

Joost van Laarhoven
De Beekse Tuin 55
5673 NK  Nuenen

Bekijk de realisatie van onze woningen

Voorgevel klein

Fotogalerij Laan Door De Veste

NSGK

Statuten gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Eindhoven onder nummer 17214475.

Fiscaal nummer 818735958.  In bezit van ANBI status.